Rooney: "Messi is beste aller tijden" Sport
Rooney: "Messi is beste aller tijden"
Sport

Rooney: "Messi is beste aller tijden"

Met zijn vijf doelpunten tegen Bayer Leverkusen zorgde Lionel Messi andermaal voor een buitenaardse prestatie. Het Argentijnse voetbalgenie wordt steeds vaker genoemd als de beste speler uit de geschiedenis.

Pep Guardiola, zijn trainer bij Barcelona, noemde het woensdagavond "een voorrecht" Messi te mogen coachen. "Lionel is de beste. Ik heb veel geluk dat ik diens trainer ben. Hij heeft niet alleen een aangeboren talent, bovendien gaat hij met zijn knokkersmentaliteit voorop in de strijd."

"Er zijn geen woorden om hem te beschrijven"
Leverkusen-coach Robin Dutt

Ook Robin Dutt, de sportieve baas van Leverkusen, had na de 7-1 pandoering enkel lof voor de kleine Argentijn. "Er zijn geen woorden om hem te beschrijven. Hij is een aparte klasse. Zonder Messi is Barça de beste ploeg ter wereld, met Messi is het een ploeg uit een ander sterrenstelsel."

Dat Messi ook bij zijn collega-vedetten de monden doet openvallen, bewijst de tweet van Wayne Rooney. De golden boy van het Engelse voetbal stuurde meteen na Barça-Leverkusen volgende boodschap de wereld in: "Messi is een grap. Voor mij is hij de beste aller tijden."

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties