"Rooney speelt ook volgend seizoen voor Manchester United" Sport
"Rooney speelt ook volgend seizoen voor Manchester United"
Sport

"Rooney speelt ook volgend seizoen voor Manchester United"

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson heeft vrijdag aangegeven dat Wayne Rooney ook volgend seizoen voor de Mancunians zal spelen.

De geruchten over een vertrek van de Engelse steraanvaller staken opnieuw de kop op nadat Rooney dinsdag op de bank startte in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. "Ik bevestig dat Rooney bij Manchester United blijft", aldus Ferguson.

"Er is geen probleem tussen ons en hij zal zondag gewoon weer meespelen in de FA Cup-wedstrijd tegen Chelsea." Tot verbazing van velen koos Sir Alex om Danny Welbeck tegen de Koninklijke te laten starten in plaats van Rooney. United verloor de wedstrijd met 1-2 en werd zo uit het kampioenenbal geknikkerd. "De geruchten dat wij niet meer met elkaar zouden spreken, houden geen steek. Wayne begreep volledig dat zijn statuut als bankzitter tactische redenen had", vervolgde de Schot.

D

e 27-jarige Rooney kwam in 2004 over van Everton. Hij speelde sinds zijn komst een belangrijke rol in de successen van de club. Ferguson kwam ook nog even terug op de wedstrijdleiding van dinsdag. "Het was niet evident om rustig te blijven. Het is al de derde keer dat een foutieve beslissing van de scheidsrechter aan de basis ligt van onze uitschakeling in de Champions League."

BELGA PHOTO REUTERS

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties