Rugbyspeler kent gênant momentje op World Cup wanneer 'wedgie' zijn bijzondere onderbroek onthult Sport
Rugbyspeler kent gênant momentje op World Cup wanneer 'wedgie' zijn bijzondere onderbroek onthult
Sport

Rugbyspeler kent gênant momentje op World Cup wanneer 'wedgie' zijn bijzondere onderbroek onthult

Een ster op de Rugby World Cup kreeg het schaamrood op de wangen toen bij een extreme ‘wedgie’ zijn nogal bijzondere onderbroek onthuld werd. Vele fans waren het er meteen over eens dat hij een fan moet zijn van de Barbie-film met Margot Robbie en Ryan Gosling.

De Zuid-Afrikaan Steven Kitshoff speelde een cruciale rol in de 18-3 overwinning van zijn team op Schotland op zondag. Op een bepaald moment had Kitshoff de bal en stortte zich op zijn tegenstanders, resulterend in een ‘maul’. Een van zijn Schotse rivalen greep naar zijn short voor steun en trok het kledingstuk hoog op, wat resulteerde in een pijnlijk uitziende 'wedgie'.

"Wat een gekke sport!"

Daarbij werd het ondergoed van Kitshoff volledig tentoongesteld, een roze onderbroek met als opschrift ‘budgy smuggler’. Veel rugby-fans lagen in een deuk en trokken naar de social media om commentaar te geven op het voorval. Velen waren ervan overtuigd dat Kitshoff een grote fan is van Barbie. Iemand zei: “Ah, Kitshoff komt eindelijk uit de kast!” Terwijl een andere schreef: “Rugby was al een gekke sport, maar het werd zonet nog allemaal wat gekker!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties