Sabotage uitzending Nederland-Duitsland drijft Hollanders tot wanhoop (video)

Ze hebben het ons de voorbije weken net iets te veel door de neus geboord: ja, Nederland gaat naar het EK en België niet. Ja, Nederland wordt Europees Kampioen en België niet. Nu ja… Wij vonden het tijd voor een kleine tegenprik!In naam van alle Belgen die het op hun heupen krijgen wanneer de noorderburen […]

Ze hebben het ons de voorbije weken net iets te veel door de neus geboord: ja, Nederland gaat naar het EK en België niet. Ja, Nederland wordt Europees Kampioen en België niet. Nu ja… Wij vonden het tijd voor een kleine tegenprik!
In naam van alle Belgen die het op hun heupen krijgen wanneer de noorderburen zichzelf hilarisch vinden met grapjes over de ‘domme Belgen’, besloten wij hen deze keer te slim af te zijn. Gewapend met een universele afstandsbediening en een undercover oranje truitje trokken we naar het mooie Breda, waar de Hollandse grieten de sympathieke Belgen met veel plezier in de armen sloten.

Een eerste test in een cafeetje bewees het potentieel van de afstandsbediening, toen waren we klaar voor het betere werk: zouden we er in slagen om ook de grote massa tot wanhoop te drijven? Dat antwoord vind je in de onderstaande video! (KA)

We trakteren je graag elke dag op een portie krokant en sexy nieuws via onze nieuwsbrief (inschrijven doe je rechts bovenaan) of via Facebook.

Voor meer dagelijks voetbalnieuws kan u terecht op nr10.be.

Reacties

wpDiscuz