Sagan opnieuw te snel voor Van Avermaet in US Pro Cycling Challenge Sport
Sagan opnieuw te snel voor Van Avermaet in US Pro Cycling Challenge
Sport

Sagan opnieuw te snel voor Van Avermaet in US Pro Cycling Challenge

Peter Sagan (Cannondale) heeft woensdag zijn tweede ritzege in de derde editie van de Pro Cycling Challenge gewonnen. De 23-jarige Slovaak, maandag al de snelste in de openingsetappe, liet na 170,4 kilometer van Breckenridge naar Steamboat Springs de Sloveen Luka Mezgec en de Canadees Ryan Anderson achter zich.

Greg Van Avermaet zette zijn spurt te vroeg in en moest met de vierde stek vrede nemen.

De etappe werd gekleurd door een vlucht van vijf: de Brit Josh Edmondson, de Italiaan Davide Villella, de Moldaviër Serghei Tvetcov, de Amerikaan Tyler Wren en veteraan Jens Voigt. De bijna 42-jarige Duitser, die onlangs bekendmaakte dat hij er nog minstens een jaartje bij doet, werd pas in de slotkilometers als laatste van de vijf gegrepen.

De 21-jarige Australiër Lachian David Morton (Garmin) behield de geelwit geblokte leiderstrui. Hij heeft twee seconden voor op de Zwitser Mathias Frank. Sagan, dit seizoen al goed voor zestien zeges, is op elf seconden derde.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties