"Samen zijn met een voetballer is onleefbaar" Sport
"Samen zijn met een voetballer is onleefbaar"
Sport

"Samen zijn met een voetballer is onleefbaar"

“Het is over en uit”, aldus de laatste woorden van Lara Binet aan voetbalmachien Marouane Fellaini. En vandaag vertelt ze ons waarom.
Lara Binet “versleet” – zo noemt ze het zelf – vijf jaar aan Rode Duivel Marouane Fellaini. De ex- finaliste van Miss België vormde sinds 2007 een koppel met de Belgische voetballer van Marokkaanse afkomst, maar eind juli van dit jaar brak ze definitief met hem. En Binet heeft zo haar redenen daarvoor. “De bladzijde met Marouane is definitief omgeslagen. Het vriendinnetje zijn van een bekende voetballer is redelijk onleefbaar. Marouane is van een normale jongen veranderd naar een mediafiguur. Hij wordt heel de tijd gesolliciteerd door onbekenden en uiteraard ook door andere vrouwen”, vertelt ze.

Binet liet nochtans heel haar wereld achter zich voor de talentvolle krullenbol. In 2008 verhuisde Fellaini van Standard naar Everton. De Waalse schone besloot om de oversteek mee te maken, maar al gauw bleek dat ze er niet goed kon aarden. Toen de Britse roddelpers ook haar duit in het zakje deed – u herinnert zich wellicht nog wel dat Marouane zijne sjarel aan het nichtje van Wayne Rooney liet zien – gingen ze een tijdje “als vrienden” uit elkaar.

Maar in februari 2011 was alles weer vergeten en vergeven tot juli 2012. En deze keer is het menens. “De bladzijde met Marouane is definitief omgeslagen. Ik heb nergens spijt van. Ik ben nu 25 en heb vijf kostbare jaren van mijn leven verloren aan de zijde van Marouane. Het is tijd om aan andere dingen te denken. We zijn uiteen gegaan als goede vrienden. Ik wens hem dan ook veel geluk in de toekomst. Marouane zal wel een vrouw vinden die hem –nog meer dan ik– gelukkig kan maken”, klonk het.

“Ander en beter”, dacht Binet, en al snel ging ze door de knieën voor een Italiaanse DJ. “Mijn nieuwe vriend is een succesvolle, Italiaanse-Luikse diskjockey. Ik heb het volste vertrouwen in hem en in onze relatie. Hij is 30 jaar oud en een knappe, maar ook verstandige kerel”, ratelt ze. Zolang onze Fellaini maar blijft scoren voor ons, net zoals hij gisteren alweer deed voor Everton. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties