Schalke-coach dient ontslag in wegens burn-out Sport
Schalke-coach dient ontslag in wegens burn-out
Sport

Schalke-coach dient ontslag in wegens burn-out

Ralf Rangnick, de hoofdtrainer van het Duitse Schalke 04, moet de handdoek in de ring gooien wegens gezondheidsproblemen. Een burn-out zou hem niet meer toelaten om de Gelsenkirchse club te leiden.
Rangnick stond nog maar een half jaar aan het hoofd van Schalke, maar kan dat nu lichamelijk niet meer aan. "Na lang nadenken ben ik tot het besluit gekomen dat ik aan een pauze toe ben", zegt hij op de website van de club. "Deze knoop doorhakken was heel moeilijk, maar mijn huidige energieniveau is niet voldoende om succesvol te zijn en met deze club vooruitgang te boeken. Ik zet dus een stap terug in het belang van het team, dat ik voor het vervolg van het seizoen veel succes toewens."

De Duitser bracht de 'Königsblauen' tot in de halve finale van de Champions League en won er ook de Duitse beker mee. Hij wordt voorlopig opgevolgd door zijn assistenten Markus Gisdol en Seppo Eichkorn. (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties