Schokkend: NASCAR-piloot doodgereden door heethoofdige tegenstander (video) Sport
Schokkend: NASCAR-piloot doodgereden door heethoofdige tegenstander (video)
Sport

Schokkend: NASCAR-piloot doodgereden door heethoofdige tegenstander (video)

Gekke toestanden, ginder in New York. Een drievoudige NASCAR-kampioen kon zich na een botsing niet inhouden en reed de bestuurder van de aangereden auto dood. Of hoe zijn genadeloze moord op tientallen camera’s werd vastgelegd...
Tony Stewart (43) staat er om bekend af en toe eens stevig uit zijn krammen te schieten. Perfect voorbeeld was zijn zielig manoeuvre van gisterenavond in Canandaigua Motorsports Park. De drievoudige NASCAR-kampioen kwam in aanraking met de bolide van Kevin Ward Jr. en zag laatstgenoemde met zijn racemachine tegen de omheining vliegen. Ward kroop vervolgens woedend uit zijn auto en waggelde nogal onbezonnen over de racebaan terwijl de gele vlag in de lucht gestoken werd en alle deelnemers dus tegen wandelsnelheid moesten rijden.

Toen Stewart weer voorbij kwam, maakte Ward met allerlei gebaren duidelijk dat ie niet kon lachen met Stewarts roekeloze rijgedrag. Daardoor ging het korte lontje van Stewart branden, duwde ie zijn gas volledig in en reed hij over Ward. De 20-jarige Amerikaan werd nog naar het ziekenhuis afgevoerd, maar overleed daar aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek begonnen. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties