Schokkend: Politie-paard vertrappelt steward tijdens veldinvasie (video) Sport
Schokkend: Politie-paard vertrappelt steward tijdens veldinvasie (video)
Sport

Schokkend: Politie-paard vertrappelt steward tijdens veldinvasie (video)

Terwijl het er in onze regionen nog vrij braaf aan toe gaat, kan je in Engeland af en toe wat anders verwachten. Tijdens een derby tussen tweedeklassers Preston en Blackpool liep het volledig uit de hand.
Toen honderden thuissupporters na het fluitsignaal het veld bestormden, greep de bereden politie in. Ze stormden het veld op, maar één van hen raakte daarbij een steward. Die werd door een tweede paard vertrappeld.

De man kwam er van af met een schouderblessure, maar het had slechter kunnen aflopen. De ma nager van Blackpool, Paul Ince, was niet te spreken over de incidenten: "Dit is een absolute aanfluiting. Wie weet wat er had kunnen gebeuren? Blijkbaar moet er eerst iemand neergestoken worden vooraleer iemand iets doet". Ince vreesde vooral voor de veiligheid van zijn spelers en pleitte vurig voor meer stewards. Volgens hem heeft niet alleen de betrokken club een probleem, maar wel voetbal in het algemeen. Zowel in het centrum van Preston waren er al serieuze rellen geweest, terwijl in het stadion de toiletten in het bezoekersvak werden afgebroken. (KA)

Hier kan je de beelden bekijken van de vertrappelde steward:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties