Schokkend: skiër bedolven onder lawine (video) Sport
Schokkend: skiër bedolven onder lawine (video)
Sport

Schokkend: skiër bedolven onder lawine (video)

Zo’n avontuurlijke skivakantie kan best wel deugd doen, maar toch blijft het een gevaarlijk spelletje. Meneertje Sneeuw kan best wel een meedogenloze smeerlap zijn.Welkom aan boord van een skiër die weet waar hij mee bezig is. Samen met zijn kameraden gaat hij de Zwitserse Alpen in Verbier eens verkennen op twee latten. Nummer één glijdt feilloos de helling af, tijd dus om ook naar beneden te sjeezen. Plots begeeft de enorme sneeuwmassa onder hem het en wordt hij genadeloos meegesleurd. Uiteindelijk wordt hij bedolven onder twee meter sneeuw en kan hij enkel hopen dat zijn kameraden weten waar hij ergens begraven ligt.

Ondertussen probeert hij met een trukje zijn overlevingskansen te verhogen. Hij houdt zijn beide handen namelijk voor zijn mond waardoor er een luchtbel gevormd wordt en hij nog even kan blijven ademen. Neem daarbij dat zijn kameraden extreem snel gehandeld hebben en we nu kunnen spreken van een ‘eind goed, al goed’-verhaal. Niettemin blijven het ijzingwekkende beelden... (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties