Schumacher rijdt terug rond

Felipe Massa maakte wereldkundig dat hij gans het komende F1 seizoen zal rondrijden met de initialen van Michael Schumacher op zijn helm. Op deze manier wil hij zijn vroegere collega en vriend een hart onder de riem steken.Schumacher kwam op 29 december zwaar ten vals tijdens het skieën en ligt daardoor nog steeds in coma […]

Felipe Massa maakte wereldkundig dat hij gans het komende F1 seizoen zal rondrijden met de initialen van Michael Schumacher op zijn helm. Op deze manier wil hij zijn vroegere collega en vriend een hart onder de riem steken.
Schumacher kwam op 29 december zwaar ten vals tijdens het skieën en ligt daardoor nog steeds in coma in een ziekenhuis in het Franse Grenoble. Braziliaan Massa was tijdens zijn loopbaan bij Ferrari meermaals de luitenant van Schumacher en leeft bijgevolg erg mee met de gevelde Schumi. “Ik geloof erin dat alles goedkomt met Schumacher,” zo laat hij weten. Jean Todt, voorzitter van de FIA en Schumachers baas bij Ferrari, meldt dat er “tekenen van verbetering aanwezig zijn” bij Michael.

Tijdens een persconferentie stelde Felipe de helm met de beroemde initialen van Michael Schumacher voor. Maar niet enkel Schumacher wordt door de F1-piloot geëerd. Aangezien Massa afgelopen winter Ferrari inruilde voor Williams, prijkt de naam van een andere wereldberoemde en ongelukkig overleden F1-icoon op zijn wagen die eveneens voor Williams reed, namelijk de naam van Ayrton Senna.

Duimen maar dat alles inderdaad goed komt met de Duitse zevenvoudige wereldkampioen! (B.Deckers)

Reacties

wpDiscuz