Schwarzenegger en OneRepublic in Super Bowl-reclame Bud Light (video) Sport
Schwarzenegger en OneRepublic in Super Bowl-reclame Bud Light (video)
Sport

Schwarzenegger en OneRepublic in Super Bowl-reclame Bud Light (video)

De Super Bowl is niet alleen een jaarlijkse hoogmis voor de American footballiefhebber, maar ook voor de reclamespots tijdens de pauze halen marketeers alles uit de kast. Zo lanceerde Bud Light zondag hun nieuwe slogan "The Perfect Beer For Whatever Happens" met een opvallende reclamespot waarin onder andere acteur Arnold Schwarzenegger en de Amerikaanse poprockband OneRepublic een nietsvermoedende man de dag van zijn leven bezorgen.

In de spot van bijna 4 minuten, die tijdens de Super Bowl ingekort werd tot 90 seconden, volgt een verborgen camera een gewone man, Ian. Na een ontmoeting met een vrouw, Kelly, aanvaardt hij niet alleen de door haar aangeboden Bud Light, maar ook "whatever happens next". Bijgevolg belandt de man van het ene feestje in het andere, waar hij verschillende beroemdheden ontmoet. Het hoogtepunt van de spot is ongetwijfeld de ontmoeting met Arnold Schwarzenegger, die hem in een tennisoutfit uit de jaren 80 uitdaagt voor een potje tafeltennis.

De bedoeling is ongetwijfeld dat de reclamespot viraal gaat. Het filmpje werd vier dagen na de lancering dan ook al meer dan negen miljoen keer bekeken op YouTube.

TJ, beeld YouTube

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties