Schweinsteiger eindelijk blessurevrij Sport
Schweinsteiger eindelijk blessurevrij
Sport

Schweinsteiger eindelijk blessurevrij

Bastian Schweinsteiger staat er opnieuw na twee maanden vol blessureleed. Zaterdag kon de middenvelder nog eens 90 minuten volmaken voor zijn club Bayern München, dat met 2-1 won van Augsburg.

Schweinsteiger was de voorbije maanden out met achtereenvolgens een gebroken sleutelbeen, knieproblemen en een enkelblessure. "Maar nu ben ik weer 100 procent fit, dat is het belangrijste. Dat ik meteen 90 minuten kon spelen, had ik wel niet verwacht", vertelde de Duitse international, die dit seizoen bijna de helft van alle competitiematchen miste.

De return van Schweinsteiger komt net op tijd voor Bayern, dat in volle titelstrijd is verwikkeld met Borussia Dortmund. De Duitse recordkampioen ontmoet Dortmund ook in de bekerfinale (op 12 mei). Daarnaast wil Bayern dit seizoen absoluut de finale van de Champions League halen. Die wordt immers in München gespeeld. Daarvoor moeten de Duitsers wel voorbij Real Madrid in de halve finales.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties