Scorende Björn Vleminckx kan nederlaag tegen Besiktas niet afwenden Sport
Scorende Björn Vleminckx kan nederlaag tegen Besiktas niet afwenden
Sport

Björn Vleminckx heeft gisteravond met promovendus Kayseri Erciyesspor de nederlaag tegen Besiktas niet kunnen afwenden.

Nochtans schoot de blonde spits zijn ploeg in de 11e minuut vanop de strafschopstip op voorsprong. Tien minuten later maakte Besiktas gelijk, maar Öztekin zorgde er toch voor dat het Erciyesspor van coach Fuat Capa met een 2-1 voorsprong ging rusten.

In de tweede helft zette Besiktas de situatie met drie treffers recht om zo met 2-4 te winnen. Vleminckx kreeg in de 74e minuut nog een gele kaart. Verdediger Fazli Kocabas speelde de hele wedstrijd. Middenvelder Murat Akin viel in de 72e minuut in. De Costa-Ricaan Randall Azofeifa (ex-AA Gent) moest in de toegevoegde tijd met een tweede gele kaart naar de kant. Erciyesspor staat op een gedeelde laatste plaats met 1 punt.