Seizoen Andy Murray mogelijk voorbij door rugoperatie Sport
Seizoen Andy Murray mogelijk voorbij door rugoperatie
Sport

Seizoen Andy Murray mogelijk voorbij door rugoperatie

De Schotse tennisser Andy Murray (ATP 3) komt mogelijk dit jaar niet meer in actie. De 26-jarige Wimbledon-winnaar moet een rugoperatie ondergaan en is daardoor een tijdlang buiten strijd. Dat meldde zijn communicatiebureau donderdag.

"Volgende week gaat Andy Murray onder het mes om een aanslepend rugproblemen op te lossen. De rugblessure speelde in mei op het Masters 1000-toernooi in Rome opnieuw op. We hebben verscheidene specialisten geraadpleegd en zij zeggen dat een operatie onvermijdelijk is om het begin van volgend seizoen niet in het gedrang te brengen", luidde de mededeling.

Murray trok zich eerder dit jaar terug voor Roland Garros wegens rugproblemen. Hij won daarna nog wel Wimbledon, als eerste Britse man in 77 jaar. De Schot verspeelde begin deze maand zijn titel op het US Open in New York door een nederlaag in de kwartfinales tegen de Zwitser Stanislas Wawrinka.

Belga Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties