Serena Williams vindt dat Wozniacki haar imitatie best niet kan herhalen Sport
Serena Williams vindt dat Wozniacki haar imitatie best niet kan herhalen
Sport

Serena Williams vindt dat Wozniacki haar imitatie best niet kan herhalen

Serena Williams heeft voor het eerst gereageerd op de imitatie die Caroline Wozniacki van haar maakte tijdens een tenniswedstrijd in Brazilië begin december. De 'grap' van de Deense tennisster werd niet door iedereen gesmaakt, maar La Williams neemt er zelf geen aanstoot aan.

Tijdens een wedstrijd in Sao Paulo tegen Maria Sharapova wilde Wozniacki even de sfeer er wat in brengen. Ze stak een handdoek voor haar BH en een onder haar rokje en grapte daarmee met Serena Williams die bekend staat om haar voluptueuze vormen.

In de tribunes werd er toen smakelijk om gelachen, maar niet alle reacties waren even positief. Sommigen vonden de stunt racistisch omdat er wordt gelachen met de lichaamsvorm van zwarte vrouwen.

Zover wil Serena Williams zelf niet gaan. "Ik ken Caro en ik zou haar een vriendin kunnen noemen", zo reageerde Williams via e-mail aan USA Today. "Ik denk ook niet dat ze er iets racistisch mee bedoelde."

Toch vindt Williams de grap niet voor herhaling vatbaar is als er bepaalde mensen niet mee kunnen lachen. "Als mensen dit als racistisch beschouwen kan ze volgende keer misschien een andere grap uitproberen."

Foto: AFP

Bekijk de beelden nog eens:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties