Shaq stopt ermee Sport
Shaq stopt ermee
Sport

Shaq stopt ermee

"I'm retiring." Dat waren de woorden waarmee Shaquille O’Neal zijn afscheid van het basketbal aankondigde op twitter. "We did it; 19 years, baby. Thank you very much. That’s why I’m telling you first: I’m about to retire. Love you. Talk to you soon."Voor zijn afscheid richtte O’Neal zich eerst tot zijn fans met bovenstaande woorden. Zijn team is blijkbaar nog niet op de hoogte, want Celtics-woordvoerder Jeff Twiss zegt dat zij van niets weten.

Shaq was in zijn beste dagen simpelweg een onstopbare center en zal ook de geschiedenis ingaan als één van de beste, zo niet de allerbeste center aller tijden. Zijn stats en awards liegen er niet om: rookie van het jaar, 15 keer All-Star waarin hij 3 keer Most Valuable Player (MVP) werd, 3 keer MVP in de Finals, MVP van het reguliere seizoen, 2 maal topschutter en bovenal 4 keer kampioen. Drie titels vierde hij in het shirt van de LA Lakers aan de zijde van Kobe Bryant, de laatste titel behaalde hij als Miami-speler met Dwayne Wade in de ploeg. In zijn topjaar 2000 wist hij volgende titels te veroveren: topschutter, de 3 MVP awards (enige speler ooit die dit kon) en de titel.

Naast zijn sportieve carrière was Shaq ook rapper. In een video hieronder zie je zijn ‘hit’ (I Know I Got) Skillz. Valse bescheidenheid is Shaq niet bekend.

Op zijn twitterpagina kan je zelf zijn updates en filmpjes kan volgen.

Genoeg gepraat nu, laat de beelden voor zich spreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties