Shauna 'Mama B' Bannon debuteert in de UFC en wordt gesteund én gesponsord door McGregor Sport
Shauna 'Mama B' Bannon debuteert in de UFC en wordt gesteund én gesponsord door McGregor
Sport

Shauna 'Mama B' Bannon debuteert in de UFC en wordt gesteund én gesponsord door McGregor

Shauna Bannon is klaar om de show te stelen tijdens haar UFC-debuut in Londen op zaterdagavond (22 juli) - en heeft de steun van een van de grootste sterren in de MMA. De 29-jarige, die een professioneel record heeft van 5-0, ontving onlangs een bericht van niemand minder dan Conor McGregor op Twitter om haar moed in te blazen en te steunen in aanloop naar haar kamp tegen de Brazilliaanse Bruna Brasil.

De ongeslagen Bannon werd vorige maand pas de derde Ierse vechter in het UFC na McGregor, die haar ook sponsort via Forged Stout, en Ian Machado Garry. Bannon heeft haar officiële mediashot geüpload met het onderschrift: "Scray Irish Mama." McGregor tweette vervolgens als antwoord met een Ierse vlag-emoji: "Let's go Ma."

Gevochten terwijl ze zwanger was 

Bannon, die de bijnaam Mama B draagt en haar tweejarige zoon Jayce opvoedt als alleenstaande ouder, vocht zelfs toen ze zeven weken zwanger was. Ze heeft ook op social media een grote aanhang, met 46.000 volgers op Instagram, waar ze soms ook ietwat pikantere plaatjes post. Bannon zei tijdens de mediadag over McGregor: "Om hem aan boord te hebben als onderdeel van mijn sponsorteam is ongelooflijk. Hij steunt me al mijn hele carrière.”

Op de vraag of ze zich onder druk gezet voelde voor de kamp van zaterdag, zei Bannon: "Ik denk dat als je dat niet voelt, je geen mens bent. Dat is wat me laat presteren. Als ik naar buiten zou gaan en niet dat beetje zenuwen en vlinders in mijn buik zou hebben, zou ik niet op mijn best presteren. Dat hoort er allemaal bij en dat maakt mij Mama B." Hieronder vind je trouwens nog wat leuke kiekjes van Mama B…

10 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties