Sherjill Mac-Donald naar spoeddienst na astma-aanval Sport
Sherjill Mac-Donald naar spoeddienst na astma-aanval
Sport

Sherjill Mac-Donald naar spoeddienst na astma-aanval

Terwijl Mac-Donald nog volop revalideert na zijn spierverrekking, kreeg de spits van Germinal Beerschot onverwacht af te rekenen met een bijkomend probleem. Tijdens het voorbije weekend moest hij wegens een plotse astma-aanval opgenomen worden op de spoeddienst.

Het was zo ernstig dat de Nederlandse aanvaller één nacht in het ziekenhuis moest blijven.

“Daar kreeg hij medicatie toegediend waarvoor nu toestemming moet verkregen worden van de Vlaamse regering, alvorens hij mag sporten op het hoogste niveau,” aldus clubdokter Eddy Spans.

“Er werd wel beloofd dat men dit zo snel mogelijk zou in orde brengen, maar het blijft toch afwachten of die toestemming er voor het weekend zal zijn. Ondertussen worden de kansen kleiner dat Mac-Donald (foto PHOTO NEWS) tegen de wedstrijd van zaterdag medisch fit geraakt. Hij revalideert nog voor die spierverrekking in de dij en uiteraard zijn zijn luchtwegen momenteel nog onvoldoende hersteld om zware inspanningen te leveren.”

HF

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties