Simon Mignolet: "Ik had liever meer werk" Sport
Simon Mignolet: "Ik had liever meer werk"
Sport

Simon Mignolet: "Ik had liever meer werk"

Simon Mignolet mocht woensdagavond nog eens starten bij de Rode Duivels en had een dubbel gevoel. “Ik heb gedaan wat ik moest doen. De concentratie was er, ik kwam tussen indien nodig en probeerde zo goed mogelijk mee te voetballen, wat niet evident was op dit terrein.”

Toch moest hij zich twee keer gewonnen geven, twee keer viel de limburger niets te verwijten. “Ik denk van niet, maar moet de beelden nog eens bekijken. Die eerste bal belandde lekker in de hoek. Een penalty is altijd een loterij, hij schoot hem goed in. Al bij al had ik niet zo veel werk op te knappen. Beetje spijtig, want dan kan je jezelf ook niet onderscheiden, ik had liever meer werk gehad, maar ik had nog liever gewonnen.”

Op 6 februari 2013 keept Jean-François Gillet tegen Slovakije. Is het in maart tijdens de kwalificatiematchen tegen Macedonië weer aan Courtois? “Dat kan je nu moeilijk voorspellen, die wedstrijden zijn nog zover weg, er kan nog zoveel gebeuren. Ik focus nu volledig op mijn club en kan alleen maar proberen daar zo goed mogelijk te presteren.”

KRLI Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties