Smerige horrortackle op Club Brugge-speler Diaby (video) Sport
Smerige horrortackle op Club Brugge-speler Diaby (video)
Sport

Smerige horrortackle op Club Brugge-speler Diaby (video)

Gisterenavond verloor Club Brugge met 2-1 van Panathinaikos na een behoorlijk incidentrijke wedstrijd. Zo werden we allemaal even opgeschrikt door de levensgevaarlijke tackle van Sergio Sánchez op Club-spits Diaby.

Een gemiste ‘moest er in’-kans van Hans Vanaken, een altijd te vermijden handsfout van Abdoulay Diaby in de zestien en een doodschop op diezelfde Diaby, we hebben ons gisterenavond niet verveeld tijdens de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League tussen Panathinaikos en Club Brugge.

Wat die horrortackle van Sergio Sánchez nóg specialer maakte, was dat hij eerst slechts geel kreeg voor zijn aanslag, en even later tóch een rode kaart onder zijn neus geschoven kreeg nadat de assistent van de scheidsrechter de ernst van de situatie doorgaf. Gelukkig maar, want zulke jumps horen enkel thuis bij een wedstrijdje verspringen. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties