‘Sony verwacht 30 miljoen PlayStation 5 consoles te verkopen in 2023, einde van tekorten in zicht’ Sport
‘Sony verwacht 30 miljoen PlayStation 5 consoles te verkopen in 2023, einde van tekorten in zicht’
Sport

‘Sony verwacht 30 miljoen PlayStation 5 consoles te verkopen in 2023, einde van tekorten in zicht’

De pandemie zorgde voor enorme chip tekorten, maar daar lijkt eindelijk een einde aan te komen.

Volgens insider Tom Henderson, verwacht Sony 30 miljoen PlayStation 5 consoles te verkopen in het jaar 2023. Dat is bijna drie keer zoveel als wat Sony afgelopen jaar heeft verkocht (11,5 miljoen). Dat zou betekenen dat de PlayStation 5 gewoon op voorraad in de winkels gaat liggen in 2023. Geen gedoe meer met wachtrijen, loterijen, extreem dure bundels of scalpers.

Volgens de bronnen van Henderson moeten 12 miljoen van de 30, oudere modellen zijn en 18 miljoen moeten nieuwe modellen zijn waar een disk drive via een USB-C-kabel kan worden aangesloten.

Zo ben je zeker van je PlayStation 5 bij Bol.com

Bol werkt momenteel met een wachtrij aan de hand van wanneer jij je hebt ingeschreven voor een voorraad alert voor de PS5. Schrijf je dus in als je dat nog niet hebt gedaan. Zodra jij aan de beurt bent, ontvang je van bol de mogelijkheid om een PS5-console te kopen.

Je kan je hier inschrijven voor een alert voor de PS5 Disk Edition en hier kan je je aanmelden voor de PS5 Digital Edition.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties