Spaans talent Isco voor vijf jaar naar Real Madrid Sport
Spaans talent Isco voor vijf jaar naar Real Madrid
Sport

Spaans talent Isco voor vijf jaar naar Real Madrid

Francisco Román Alarcón, kortweg Isco, is de nieuwste aanwinst van Real Madrid. Dat maakte de Spaanse topclub donderdag bekend op zijn website. Isco, die van Málaga overkomt, tekent een vijfjarig contract in Bernabéu. Woensdag legt hij zijn medische testen af en wordt hij officieel voorgesteld.

De 21-jarige Isco, een offensieve middenvelder, werd eerder deze maand Europees kampioen met de Spaanse beloften. Met Malaga bereikte hij de kwartfinales van de Champions League. Isco, die ook fel gegeerd werd door Manchester City, is de eerste rekruut onder Carlo Ancelotti, die dinsdag officieel als trainer aangesteld werd. De Spaanse pers schat de transfersom op 30 miljoen euro.

Eind 2012 werd de Spanjaard door het Italiaanse magazine Tuttosport nog uitgeroepen tot Golden Boy 2012, een prijs voor de beste voetballer jonger dan 21 jaar op de Europese velden. Rode Duivel Thibaut Courtois eindigde in het prestigieuze referendum op de derde plaats.

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties