Spaanse finale CL blijft mogelijk Sport
Spaanse finale CL blijft mogelijk
Sport

Spaanse finale CL blijft mogelijk

Titelverdediger FC Barcelona speelt in de kwartfinales van de Champions League tegen AC Milan. De Italianen spelen eerst thuis tegen Lionel Messi en co.

Real Madrid werd bij de loting vrijdag in het Zwitserse Nyon gekoppeld aan Apoel Nicosia. De heenmatch wordt in Cyprus gespeeld.

Axel Witsel speelt met het Portugese Benfica tegen het Engelse Chelsea. Benfica begint thuis.

Het Franse Olympique de Marseille neemt het eerst thuis op tegen het Duitse Bayern München, de club van Daniel Van Buyten.

In de halve finales speelt de laureaat van Marseille/München tegen Apoel of Real. Benfica of Chelsea treft in de halve eindstrijd Milan of Barcelona. Een Spaanse finale tussen Barcelona en Real Madrid behoort dus tot de mogelijkheden.

De kwartfinales worden gespeeld op 27 en 28 maart (heen) en 3 en 4 april (terug). De halve finales staan geprogrammeerd op 17 en 18 april (heen) en 24 en 25 april (terug). De finale in de Allianz Arena in München wordt op 19 mei gespeeld.

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties