Spanje, Engeland, Rusland en Bosnië naar WK Sport
Spanje, Engeland, Rusland en Bosnië naar WK
Sport

Spanje, Engeland, Rusland en Bosnië naar WK

Rusland, Engeland, Spanje en Bosnië-Herzegovina hebben zich dinsdag verzekerd van een ticket voor het WK in Brazilië. De grootste pineut is Denemarken, dat eindigt als slechtste tweede over alle groepen.

Vooral Rusland en Bosnië gooiden hoge ogen vandaag. Rusland boekte een stuntzege tegen Portugal en verwees hen naar de barrages in groep F. Bosnië streed tegen Griekenland voor de winst in groep G met een gelijk puntensaldo, maar met meer doelpunten. Aan een zege tegen Litouwen had het genoeg, en kreeg dat dan ook. Het won met een nipte 0-1.

Nederland, Italië, Zwitserland en Duitsland waren net als de Belgen al zeker van groepswinst. De Duitsers wisten een achterstand van 2-0 nog om te keren naar een 3-5 stuntzege. Italië eindigde zoals de Belgen met gelijkspel en Nederland ging winnen in Turkije en eindigt met 28 punten op gelijke hoogte met Der Mannschaft.

DV Foto AP: De Bosnische spelers gaan uit hun dak na het affluiten van de match tegen Litouwen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties