Speelsters Antwerp gaan uit de kleren (video)

Ter hoogte van de oudste voetbalclub van het land beweegt er één en ander. Terwijl de herenploeg van plan is om tegen het einde van het seizoen de sprong naar eerste klasse te maken, hebben de dames een charme-offensief ingezet dat kan tellen. Zij gaan uit de kleren als de supporters hen ondersteunen. In navolging […]

Ter hoogte van de oudste voetbalclub van het land beweegt er één en ander. Terwijl de herenploeg van plan is om tegen het einde van het seizoen de sprong naar eerste klasse te maken, hebben de dames een charme-offensief ingezet dat kan tellen. Zij gaan uit de kleren als de supporters hen ondersteunen.
In navolging van de Rode Duivels besloten de spelers en staf van Royal Antwerp Football Club eveneens enkele uitdagingen aan hun supporters te geven. Bij de heren werd de kaap van 3.000 abonnementen vlotjes genomen, waardoor de spelers op de fandag de tapkranen bemanden. Hun tweede doel, 10.000 supporters in het stadion krijgen voor de eerste match van het nieuwe seizoen tegen Eendracht Aalst, lijkt haalbaar. De dames pakken het echter anders aan.

Omdat vrouwenvoetbal niet steeds de aandacht krijgt die het verdient, deden ze een oproep naar de Antwerp-aanhang om hen massaal te steunen. Ze willen op de eerste thuismatch op dinsdag 3 september 2.000 supporters rond het terrein en als het doel behaald wordt, gaan de dames uit de kleren voor een lingerieshoot.

Nu zijn we voor dergelijke initiatieven wel te vinden en bij deze willen we iedereen graag uitnodigen om de dames te komen aanmoedigen. Meer zelfs, we doen een warme oproep naar de ploeg om niet te stoppen bij 2.000. Wij stellen voor dat ze voluit voor de 3.000 supporters gaan en de lingerie dan ook weglaten. Wij zullen er alvast zijn! (KA)

Herbekijk hier de video van de lingerie-uitdaging, daaronder een voorstelling van de speelsters, kwestie van al het nodige scoutingswerk te doen.Reacties

wpDiscuz