Speler zakt in elkaar tijdens Europa League-finale (video) Sport
Speler zakt in elkaar tijdens Europa League-finale (video)
Sport

Speler zakt in elkaar tijdens Europa League-finale (video)

Ons landje werd de voorbije weken opgeschrikt door de overlijdens van voetballers nadat ze neergezegen zijn tijdens een match. Tijdens de finale van de Europa League leek dit horrorscenario zich weer te herhalen.
De Braziliaanse spelmaker Matheus van Dnipro Dnipropetrovsk, de ploeg die Club Brugge uitschakelde, viel in de slotfase van de match tegen Sevilla plots neer. Er was grote paniek bij de spelers en er werd gevreesd voor een hartstilstand.

Matheus werd van het veld gedragen, maar gelukkig had het incident een andere oorzaak: even voordien was hij in botsing gekomen met Aleix Vidal van Sevilla. Naar alle waarschijnlijkheid was Matheus behoorlijk groggy van die klap. Hij zou er een gebroken neus aan overgehouden hebben.

Dnipro stond op dat moment 3-2 achter en slaagde er niet meer in om verandering in de situatie te brengen, zodat Sevilla al voor de vierde keer in negen jaar met de trofee richting Spanje mag trekken. (KA)

Herbekijk hier de beelden van het dramatische moment:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties