Spelers AA Gent protesteren tegen spanningen met persstop Sport
Spelers AA Gent protesteren tegen spanningen met persstop
Sport

Spelers AA Gent protesteren tegen spanningen met persstop

De spelers van AA Gent protesteren tegen de spanningen die nu al weken bezig zijn tussen het bestuur van de club en coach Francky Dury. Ze voeren daarom een persstop in. De clubleiding reageert verrast, maar respecteert de beslissing.

AA Gent doet het niet bepaald goed in de play-offs, want de ploeg kon nog geen enkele keer winnen. De relatie tussen Francky Dury en het bestuur is daarenboven ook nog eens naar een dieptepunt gezakt. Zo was er bijvoorbeeld het incident met de telefoonrekening van Dury.

De spelers zijn die spanningen nu grondig beu. Ze gaan niet meer met journalisten praten tot er beterschap is. "Er moeten eerst enkele problemen opgelost worden en we denken dat dit de beste manier is", luidt het.

"Het is geen beslissing van de club. We vinden dit oké, omdat er nog maar tien dagen zijn. En de spelers kunnen alle concentratie gebruiken", aldus voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties