Staalhard schot breekt arm voetballer op WK (video) Sport
Staalhard schot breekt arm voetballer op WK (video)
Sport

Staalhard schot breekt arm voetballer op WK (video)

Je kan maar pech hebben: wanneer je ploegmaat op doel trapt om te scoren, wil je liever niet die speler zijn die de bal tegenhoudt - daar dient de tegenpartij voor - maar wanneer je daar ook nog eens je arm mee breekt en je zo het WK moet verlaten, is het dubbel zuur.
Het overkwam de Nigeriaan Michael Babatunde gisteren tijdens de match tegen Argentinië. Ogenyi Onazi, een man die blijkbaar gezegend is met het soort kanonschoten waar Patje Goots een patent op had, trapte op doel maar raakte daarbij de arm van Babatunde. Gevolg: een gebroken rechterarm en een dik kruis over zijn WK.

De Nigerianen verloren de match, maar toch enige troost voor Babatunde, die in het dagelijkse leven de kleuren van FC Volyn Lutsk, een club uit Oekraïne, verdedigt: dankzij een ontketende Bosnische ploeg mag Nigeria verder bikkelen. In de volgende ronde wacht Frankrijk, maar dat zal dus zonder Babatunde zijn. Hij is tegen dan al geopereerd. (KA)

Herbekijk hier het schot:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties