Stanley Menzo wil passie en ambitie zien Sport
Stanley Menzo wil passie en ambitie zien
Sport

Stanley Menzo wil passie en ambitie zien

Voetbalclub K. Lierse S.K. heeft dinsdag in het Herman Vanderpoortenstadion in Lier Stanley Menzo voorgesteld als nieuwe hoofdtrainer. "Ik wil de club opnieuw het gezicht geven dat ik heb gekend", stelde de 49-jarige Nederlander, die een contract voor twee seizoenen tekende.

"Ik ben bijzonder blij om als hoofdcoach te beginnen bij Lierse", verklaarde Menzo, die bijgestaan wordt door Eric Van Meir (T2) en de Duitser Daniel Simmes (T3). "Ten eerste keer ik terug bij de club waar ik successen heb behaald, zoals de landstitel en de beker. Ten tweede krijg ik de kans om mijn ambitie als T1 waar te maken."

"Ik wil de club opnieuw het gezicht geven dat ik heb gekend. Lierse moet passie en ambitie uitstralen", vervolgde Menzo. "Ik sta te popelen om te beginnen."

Menzo was sinds 2010 assistent-trainer bij het Nederlandse Vitesse, waar hij nog een contract had tot 30 juni 2014. "Ik had een opstapclausule in mijn overeenkomst", zei de Nederlander. "Als ik T1 op het hoogste niveau kon worden, dan mocht ik weg. Vitesse kende mijn ambities."

Vertrouwen in Radzinski en Van Meir

"De spelersgroep van Lierse ken ik nog niet zo goed, maar daarvoor reken ik op mijn assistent Van Meir", verklaarde de voormalige Nederlandse international, die 73 wedstrijden voor de Pallieters speelde. "Voor de transfers heb ik alle vertrouwen in technisch directeur Tomasz Radzinski."

"Ik ben een winner. Het resultaat komt op de eerste plaats, mooi voetbal op de tweede", besloot de ex-doelman.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties