Stijn Stijnen dagvaardt Het Laatste Nieuws Sport
Stijn Stijnen dagvaardt Het Laatste Nieuws
Sport

Stijn Stijnen dagvaardt Het Laatste Nieuws

Stijn Stijnen sleept een journalist en de verantwoordelijke uitgever van Het Laatste Nieuws voor de rechter na de berichtgeving van dinsdag rond zijn persoon.

Volgens de krant weigerde de ex-doelman van Club Brugge om een oefenwedstrijd te spelen met Celtic Glasgow, de Schotse club waar hij momenteel mee onderhandelt over een transfer.

"Stijnen heeft fysieke testen afgelegd bij Celtic Glasgow, heeft vervolgens positieve gesprekken gehad met de clubleiding en zit volgende week opnieuw aan de tafel met de Schotse verantwoordelijken van de club", verduidelijkt Walter Van Steenbrugge, de advocaat van de doelman.

"Het bericht rond de geweigerde oefenwedstrijd is een kwakkel en is ten zeerste schadeverwekkend nu dit bericht ook op diverse andere nieuwssites werd overgenomen en het imago van Stijnen (verder) besmeurt", klinkt het.

Vijf maanden geleden kwam de Limburger in het oog van een storm terecht, nadat bekend raakte dat zijn entourage op verschillende voetbalfora een lastercampagne was gestart tegen de club. Zijn contract bij Club Brugge werd ontbonden en sindsdien onderhield de doelman zijn conditie met keeperstrainer Theo Custers.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties