Stijn Stijnen is nieuwe voorzitter Sporting Hasselt Sport
Stijn Stijnen is nieuwe voorzitter Sporting Hasselt
Sport

Stijn Stijnen is nieuwe voorzitter Sporting Hasselt

Stijn Stijnen is de nieuwe voorzitter van Koninklijke Sporting Hasselt. De statuten van de kersverse vzw werden afgelopen week neergelegd bij de rechtbank. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard maandag. Vorige maand was de Beerschot-doelman met een financiële injectie nog de redder van de derdeklasser, die op de rand van het faillissement balanceerde.

De vzw KSK Hasselt zal op het einde van dit seizoen proberen om het stamnummer, dat nu nog in handen is van de vereffenaar, over te nemen.

Trainers Eric Reenaers en Alain Hermans stapten vorige week op eigen initiatief uit het nieuwe verhaal. Keeperstrainer en ex-Rode Duivel Theo Custers wordt tot het einde van dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer met Erwin Coenen (ex-STVV) als assistent.

Hasselt staat momenteel 16e in derde klasse B met 18 punten, slechts 1 punt meer dan Temse en Wijgmaal die de rangschikking sluiten.

Foto TP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties