Streaker WK-finale dan toch in de ether (video/foto) Sport
Streaker WK-finale dan toch in de ether (video/foto)
Sport

Streaker WK-finale dan toch in de ether (video/foto)

De finale op het WK 2014 tussen Duitsland en Argentinië werd uiteraard weer verstoord door een streaker. Het was nergens op televisie te zien, maar het werd gefilmd door basketbalster James LeBron waardoor het gebeuren zeer snel op Instagram stond. Tijdens de tweede helft van de finale op het WK werden plots alle camera’s van het veld weggetrokken. een streaker was het veld opgelopen en het behoort nu eenmaal tot de huisregels van de FIFA dat dit niet getoond mag worden op televisie. Het zou het imago van voetbal beschadigen.

Deze regel is praktisch onhaalbaar door de overvloed aan smartphones waardoor iedereen alles online kan zetten. Dit deed James LeBron, NBA-ster, ook. Hij was afgezakt naar Brazilië en legde alles vast op zijn gsm. Het duurde dus niet lang voor iedereen kon zien wat er op televisie niet mocht gezien worden.

De streaker, de Rus Vitaly Zdorovetskiy, had nochtans geen slechte bedoelingen. Hij probeerde een kus af te dwingen van de Duitse speler Benedikt Höwedes. Hij slaagde hier niet in en binnen een mum van tijd vloog de security op hem af en werd hij van het veld verwijderd en waarschijnlijk heeft hij de rest van de match moeten missen. Belachelijk om zoveel geld te betalen voor de finale en halfweg buitengesmeten worden. (IR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties