Stripclub biedt NBA-ster gratis lapdances aan … levenslang! Sport
Stripclub biedt NBA-ster gratis lapdances aan … levenslang!
Sport

Stripclub biedt NBA-ster gratis lapdances aan … levenslang!

De Amerikaanse basketballer Carmelo Anthony heeft een wel heel verleidelijke aanbieding gekregen. Als hij bijtekent bij de New York Knicks, krijgt de power forward levenslang gratis lapdances in New Yorks grootste stripclub.

De redactie van TMZ Sports nam contact op met de eigenaar van Scores New York en wist te ontfutselen wat er in de mogelijke deal zit. Het ‘Melo Love’-pakket bevat levenslang gratis lapdances, een plaats in de jury van een amateurstripwedstrijd (met als prijs een studiebeurs van 15.000,00 USD), een cocktail die naar hem genoemd wordt, persoonlijke cheerleaders bij elke Knicks-game en een topless basketbalmatch waarbij hij als enige man mag deelnemen. Vasthouden wordt hierbij niet aangerekend als een fout.

Het Admiral Theatre uit Chicago mengt zich echter ook in de strijd om Anthony en daar willen ze uiteraard dat hij tekent voor de Chicago Bulls. Als één van de bijkomende extra’s zouden drie gewillige dames zijn naam tatoeëren op hun lichaam. (MW)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties