Super Sunday in de Jupiler Pro League levert geld op Sport
Super Sunday in de Jupiler Pro League levert geld op
Sport

Super Sunday in de Jupiler Pro League levert geld op

Super Sunday! Heel wat topwedstrijden vanmiddag in de Jupiler Pro League. Maar wat kunnen we precies verwachten?


AA Gent – RSC Anderlecht

Twee topclubs staan tegenover elkaar. De bezoekers kenden echter een zwakke maand, maar het gelijkspel in extremis tegen Arsenal gaf de troepen van Besnik Hasi opnieuw vleugels. Bij Gent kunnen ze mits een overwinning naar de eerste plaats springen.

Wij verwachten echter dat paars-wit een hold-up pleegt in de Ghelamco Arena. Jij ook? Zet dan wat geld in via BesteOdds.be en je krijgt maar liefst 2,85 keer je inzet terug. Niet twijfelen!

Club Brugge – Westerlo

Kan Westerlo stunten? Laten we realistisch blijven. Het is al even geleden dat de Kemphanen iets zijn gaan rapen in West-Vlaanderen. En zeker na het puntenverlies tegen Charleroi zal Club Brugge iets recht te zetten hebben. Vazquez kan wel eens ontploffen, net als Refaelov.

Durf jij al eens een gewaagde gok nemen? Zet dan een klein bedrag in op Westerlo. Dan krijg je via BesteOdds.be maar liefst 10 (!) keer je inzet terug.

Lokeren – Waasland-Beveren

In een geladen Oost-Vlaamse derby trekt de thuisploeg vanavond naar alle waarschijnlijkheid aan het langste eind. Via BesteOdds.be krijg je dan 1,41 keer je inzet terug. Of geloof jij in een stunt van de bezoekers? Dan krijg je zelfs 7 keer je inzet terug. Enkel en alleen via BesteOdds!

Racing Genk – Standard

Tot slot nog een topwedstrijd op speeldag 15 in de Jupiler Pro League. Racing Genk krijgt het bezoek van Standard Luik. Onder Ivan Vukomanovic zijn de Rouches al drie wedstrijden op rij zegezeker. Ook tegen Racing Genk zullen de troepen er ongetwijfeld voor vechten. Er staat terug een elftal met vertrouwen en evenwicht.

En er blijft via BesteOdds.be zelfs heel wat geld te verdienen met een overwinning van Standard. Als er één wedstrijd is waar je je geld moet op inzetten, is het deze wel. Maar liefst 2,75 keer je inzet krijg je terug. Hup hup!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties