SUPERPROMO! Hazard en Chelsea halen het van Arsenal: 10(!) keer je inzet! Sport
SUPERPROMO! Hazard en Chelsea halen het van Arsenal: 10(!) keer je inzet!
Sport

SUPERPROMO! Hazard en Chelsea halen het van Arsenal: 10(!) keer je inzet!

Een fantastisch affiche in de Premier League, namelijk Chelsea tegen Arsenal, of wel the blues vs the gunners. Beide teams zitten in een drukke fase, maar moeten zich toch echt zien op te peppen voor dit belangrijke duel, wie is er klaar voor?

Chelsea staat bekend om de fantastische resultaten in eigen huis en met name in de Premier League zijn die resultaten verbluffend te noemen. Chelsea won namelijk 16(!) van de laatste 18 thuiswedstrijden in de Premier League en dat zijn absoluut resultaten om trots op te zijn. Chelsea heeft ook al 23 wedstrijden op rij in eigen huis het net weten te vinden en in 12 van die wedstrijden wist Chelsea zelfs minstens 3 keer het net te vinden, scoren is the blues dus niet vreemd. In 11 van de net besproken laatste 18 thuiswedstrijden werd ook minstens 3 keer het net gevonden dus de laatste wedstrijden gaat dat gemiddelde nog iets omhoog. Chelsea wist deze grens van 3 doelpunten in een wedstrijd in de laatste 6 wedstrijden tegen Arsenal ook al in de helft van die wedstrijden te halen.

Arsenal staat er iets minder rooskleurig voor op plekje 11 in de Premier League. Het team van Wenger wil maar niet draaien en verspeelt domme en onnodige punten en dat is wel eens vaker zo bij The Gunners. Er werd tweemaal verloren tot nu toe waarbij de wedstrijd tegen Stoke City een blamage was en de tegen Liverpool werden ze wel heel erg vernederd. Buitenshuis presteert Arsenal werkelijk dramatisch en we schrokken toen we het zagen, van de laatste 14 uitwedstrijden in de Premier League werd er 10(!) keer niet gewonnen door Arsenal en ook op bezoek bij Chelsea werd er van de laatste 6 maar 1 keer gewonnen.

Matchfacts:

  • Chelsea won 16 van de laatste 18 thuiswedstrijden;
  • Chelsea heeft al 23 wedstrijden op rij gescoord in eigen huis;
  • Chelsea scoorde in 12 van die 23 wedstrijden minstens 3 goals;
  • Chelsea scoorde in 11 van de laatste 18 thuiswedstrijden minstens 3 goals;
  • Arsenal kon 10 van de laatste 14 uitwedstrijden niet winnen;
  • Arsenal won amper 1 van de laatste 6 uitwedstrijden tegen Chelsea.

SPEEL MEE! The Blues winnen van the Gunners in spektakelstuk, pak tot 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee:
1. Klik op één van de linkjes in dit artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Open een rekening bij Ladbrokes;
3. Stort minstens €10
4. Zet in op de wedstrijd en ontvang €100 als Chelsea wint!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties