Supporters vellen lijnrechter... (video) Sport
Supporters vellen lijnrechter... (video)
Sport

Supporters vellen lijnrechter... (video)

... met een rol papier. In de Copa Sudamericana werd voor de tweede maal deze week een wedstrijd stilgelegd wegens supportersgeweld. Een van de twee lijnrechters werd geraakt door een rol papier die uit de tribunes naar beneden werd gegooid, en ging neer.
Nacional Montevideo keek op eigen veld tegen een 0-2 achterstand aan tegen Universidad de Chile. De fans konden daar allesbehalve mee lachen en namen ook op de arbitrage op de korrel. Een supporter gooide een rol papier uit de tribune naar beneden, die recht op het hoofd van de lijnrechter terechtkwam. Die ging meteen neer en moest verzorgd en later afgevoerd worden. De scheidsrechter besliste om de match te staken.

Volgens Uruguayaanse media zou het om papier gaan dat uit een of andere kassa komt. Zo'n rol kan dus hard aankomen. Eerder deze week werd ook al een wedstrijd van de Copa Sudamericana stilgelegd, omdat supporters met flessen gooiden. (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties