Supportersgroep Inter haalt opnieuw keihard uit naar Lukaku: "Interesseert ons niet wat je zegt!" Sport
Supportersgroep Inter haalt opnieuw keihard uit naar Lukaku: "Interesseert ons niet wat je zegt!"
Sport

Supportersgroep Inter haalt opnieuw keihard uit naar Lukaku: "Interesseert ons niet wat je zegt!"

De Curva Nord Milano heeft opnieuw felle kritiek geuit op Romelu Lukaku (30). Na zijn uitspraken dat hij op een geschikt moment zal onthullen wat er precies gebeurd is tijdens zijn turbulente transferperiode, reageert de supportersgroep van Inter als volgt: "Het maakt ons niet uit. We willen niet naar je luisteren." Ze hadden eerder al opgeroepen om Lukaku uit te fluiten bij zijn terugkeer over twee weken.

Gisteren sprak Lukaku voor het eerst tijdens een persconferentie van de Rode Duivels over zijn roerige transferperiode. Hij liet nog niet het achterste van zijn tong zien, maar zei among other things: “Als ik echt zou zeggen hoe het afgelopen zomer allemaal ging, dan zou iedereen schrikken. Ik kon echt ontploffen. Maar ik zal op tijd spreken.” Iets waar ze bij Inter niet op zitten te wachten.

Supportersgroep Inter haalt opnieuw keihard uit naar Lukaku: "Interesseert ons niet wat je zegt!"

"Het kan ons niks schelen!"

Na het flirten met Juventus - die uiteindelijk toch niet voor hem kozen - is hij bij de meeste Inter-fans niet meer welkom. Dit is zeker het geval bij de supportersgroep Curva Nord Milano. Daarom reageerden ze met een uitgesproken boodschap op social media: “Lukaku, walgelijk. Het maakt ons niet uit wat je te vertellen hebt. Het kan ons niet schelen. We willen jouw stem helemaal niet horen! Als je de ballen hebt (we betwijfelen het), kom je naar het Meazza (stadion van Inter, red.) waar Milaan op jou wacht.” Curva Nord Milano verwijst naar 29 oktober. Op die dag speelt Inter tegen AS Roma.

50.000 fluitjes

Vorige week riep de supportersgroep al op om Lukaku niet te warm te verwelkomen en hem zelfs uit te fluiten. "Het moment van een ongewenste terugkeer komt dichterbij", stond in een brief. "We hebben 29 oktober gekenmerkt. Op die dag zullen we onze afkeer laten zien voor iemand die ons op een schandelijke manier de rug heeft toegekeerd. We praten over een individu die heeft laten zien dat hij een klein mannetje is. Een kampioen respecteert zijn gegeven woord. We hebben die man verdedigd en hij heeft ons daarna de rug toegekeerd."

Curva Nord zal 50.000 fluitjes uitdelen. "Om te gebruiken bij elke balcontact van degene die ons verraden heeft. Laten we tonen hoe iemand behandeld hoort te worden die getoond heeft dat hij onze kleuren niet waardig is." Het is duidelijk dat de liefde volledig voorbij is.

Supportersgroep Inter haalt opnieuw keihard uit naar Lukaku: "Interesseert ons niet wat je zegt!"

(Bron: hln.be - Intropic: Screen grab YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties