Te dikke Buffalo's riskeren boete Sport
Te dikke Buffalo's riskeren boete
Sport

Te dikke Buffalo's riskeren boete

AA Gent-coach Mircea Rednic is de matige prestaties van zijn Buffalo's zat en heeft zijn spelers een boete opgelegd wanneer ze te dik worden. Heel wat spelers wegen momenteel teveel en riskeren tot 600 euro te moeten betalen. Onder meer bij Arzo, El Ghanassy, Nahayo, Cendros, Zukanovic én de drie doelmannen Boeckx, Padt en Maes is het vetpercentage te hoog. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De Buffalo's worden deze week opnieuw op de weegschaal verwacht. Als de geviseerde spelers nog teveel wegen, moeten ze elk 300 euro betalen. Wegen ze de week daarop nog teveel, kost hen dat 600 euro.

De Roemeen is bijzonder karig met vrije dagen. Zowel zondag als maandag stonden er trainingen op de planning. Rednic hoopt zijn troepen scherp te krijgen voor de match tegen Cercle van vrijdag. Na vijf opeenvolgende wedstrijden zonder zege kunnen de Buffalo's zich immers nog weinig veroorloven.

Archieffoto Belga: Mircea Rednic

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties