Teambuilding AA Gent mislukt: Coulibaly schopt keet tijdens middagje karting Sport
Teambuilding AA Gent mislukt: Coulibaly schopt keet tijdens middagje karting
Sport

Teambuilding AA Gent mislukt: Coulibaly schopt keet tijdens middagje karting

We wisten al dat Elimane Coulibaly het op het voetbalveld te bont durft te maken, maar nu is hij ook tijdens een ‘gezellig’ namiddagje karten al na drie minuten van de piste gestuurd. Tot zover de teambuilding bij AA Gent.
Coulibaly trok samen met zijn maatjes naar de JPR Belgium Indoor Karting in Sint-Niklaas om daar de teamspirit wat op te krikken. Maar, zo zegt de zaakvoerder in Het Nieuwsblad, het liep al bij de briefing mis. Die moest tot vier keer onderbroken worden omdat de spelers niet luisterden, “en dat terwijl het net belangrijk is dat men zich aan de regels houdt, voor de veiligheid”.

Toen iedereen zich in een kartingkarretje had gestoken, liep het helemaal fout. Coulibaly negeerde een blauwe vlag (het signaal dat je een snellere coureur moet laten voorgaan) en reageerde agressief toen een instructeur hem daarop wees. Hij zou daarbij zijn helm hebben weggesmeten. “Toen was voor ons de maat vol”, aldus de zaakvoerder nog. Exit AA Gent dus, en dat na amper drie minuten. Of het mislukte uitstapje gevolgen gaat hebben voor Coulibaly is niet duidelijk. Hij zit sowieso al tot aan het laatste duel tegen Club Brugge op de bank na een drieste tackle op Carl Hoefkens. (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties