The Beast en The Mountain gaan deze week boksen en de 'staredown' liep al compleet uit de hand Sport
The Beast en The Mountain gaan deze week boksen en de 'staredown' liep al compleet uit de hand
Sport

The Beast en The Mountain gaan deze week boksen en de 'staredown' liep al compleet uit de hand

Fans van Hafthor 'The Mountain' Julius Björnsson en Eddie 'The Beast' Hall kijken nu al meer dan een jaar uit naar de bokswedstrijd tussen de voormalige sterkste mannen ter wereld. Zo nemen ze het komend weekend tegen elkaar op in Dubai en dat wordt ongetwijfeld smullen voor de liefhebbers. Dat het niet enkel een wedstrijdje is om flink wat te cashen, bewijst hun voorbereiding. Zo verloren ze beide maar liefst 50 kg om sneller en wendbaarder te zijn.

Staredown loopt volledig uit de hand

Zoals voor elke boksmatch is er eerst de typische 'staredown' en hoewel de twee heren normaal rivalen zijn die wel door één deur kunnen was daar gisteren helemaal niets van te merken. Er werden enkele beledigingen naar elkaars hoofd gesmeten waarna de potjes volledig begonnen over te koken. Wat volgde was bijna een boksmatch die vier dagen te vroeg begon.

"Er werden beledigingen gezegd en het eindigde met Eddie die het gebouw uit werd gesleurd, waarbij hij één van de betrokkenen ernstig verwondde, terwijl hij probeerde op mij te spugen. Ik spuugde wel terug, maar de adrenaline werd aangewakkerd en ik was geschokt dat hij zoiets walgelijks zou doen. Hoe dan ook, ik slaagde erin om redelijk kalm te blijven omdat ik niet twee jaar hard werken uit het raam wilde gooien."

Het incident zie je in onderstaande video. Hun missie om iedereen alvast extra nieuwsgierig naar dit weekend te maken, is in ieder geval weer gelukt.

Bron: Skoften.net
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties