The Mountain en The Beast vochten 'The Heaviest Boxing Match in History' uit en dit zijn de beelden Sport
The Mountain en The Beast vochten 'The Heaviest Boxing Match in History' uit en dit zijn de beelden
Sport

The Mountain en The Beast vochten 'The Heaviest Boxing Match in History' uit en dit zijn de beelden

Gisterenavond was het zover, dan namen The Mountain en The Beast het tegen elkaar op in een boksmatch waar ze 2 jaar voor getraind hebben en respectievelijk elks ongeveer 50kg voor zijn afgevallen. De twee voormalige sterkste mannen ter wereld hun wedstrijd vond plaats in Dubai en voor fans was het smullen.

'The Heaviest Boxing Match in History',

Het ging lange tijd behoorlijk gelijk op tot Eddie 'The Beast' Hall Hafþór 'The Mountain' Björnsson tegen de vlakte sloeg. Het zag er even heel goed uit voor de Brit, maar de Ijslander vocht terug en sloeg op zijn beurt dan weer ook zijn rivaal één keer tegen de canvas.

Het was 'The Heaviest Boxing Match in History', maar beide heren hielden het uiteindelijk toch zes rondes vol. Niet vanzelfsprekend met hun gewicht want zelfs nadat ze zoveel zijn afgevallen wegen ze nog steeds meer dan 140 kg. De vermoeidheid sloeg dan ook toe in de laatste rondes en de techniek was in ronde 6 een heel stuk minder zuiver, maar toch knap van beide heren dat ze ook nog op het einde er een boeiend spektakel van bleven maken.

Uiteindelijk was het The Mountain die aan het langste eind trok na een unanieme beslissing van de jury. Samenvattende beelden van de wedstrijd zie je hieronder.

Hier zie je ook nog een recap van 30 minuten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties