Toeschouwers ontsnappen aan de dood tijdens Belgische rally (video)

Soms is de lijn tussen geluk en ongeluk flinterdun, in het geval van deze mensen slechts enkele centimeters.Beelden die opgenomen zijn tijdens een rally in het Waalse Felenne, provincie Namen laten zien hoe een rallywagen aan volle snelheid komt aangereden. Echter door een verkeerde inschatting neemt hij zijn bocht te ruim waardoor hij genoodzaakt is […]

Soms is de lijn tussen geluk en ongeluk flinterdun, in het geval van deze mensen slechts enkele centimeters.Beelden die opgenomen zijn tijdens een rally in het Waalse Felenne, provincie Namen laten zien hoe een rallywagen aan volle snelheid komt aangereden. Echter door een verkeerde inschatting neemt hij zijn bocht te ruim waardoor hij genoodzaakt is om een stuk te rijden op het naastliggende grasheuvel.

Laat het nu net zo wezen dat er een deel toeschouwers op deze plek aanwezig waren te genieten van de rally. Net op tijd kunnen enkele hun benen nog optrekken. Het scheelde maar een haar of de rallywagen had enkele van deze mensen op zijn motorkap meegesleurd. Of deze gasten nog met een propere onderbroek terug richting huiswaarts keerden is niet geweten. (GBL)

Reacties

wpDiscuz