Tom Boonen geeft het op Sport
Tom Boonen geeft het op
Sport

Tom Boonen geeft het op

Alle ogen waren tijdens deze 97ste Ronde van Vlaanderen op Tom Boonen gericht. Hij zou toch winnen zeker, wie anders? Helaas moest hij reeds na twintig kilometer de strijd staken.

2013 is niet bepaald goed begonnen voor de wielrenner. Afgelopen zondag moest hij ook al opgeven en eerder deze week maakte de Belgische kampioen een pijnlijke totter in Gent-Wevelgem. De voorbereidingen daarvoor waren ook al niet van een leien dakje gelopen.

Vandaag zat het ook niet echt mee voor Tom. De 97ste Ronde van Vlaanderen was in feite nog maar amper gestart: al na twintig kilometer kwam hij ten val. De ziekenwagen kwam ter plaatse en al snel bleek dat hij hard op zijn heup terecht gekomen was. Tom Boonen werd naar het ziekenhuis van Torhout gevoerd.

De verwachtingen waren hooggespannen omtrent Tom Boonen. Van zijn valpartij hebben we (voorlopig nog) geen beelden, in de video onder kan u zien dat zijn fiets waarmee hij onderuit ging niet de eerste de beste tweewieler was. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties