Tom Boonen niet ontgoocheld na E3 Harelbeke Sport
Tom Boonen niet ontgoocheld na E3 Harelbeke
Sport

Tom Boonen niet ontgoocheld na E3 Harelbeke

Op de Oude Kwaremont kreeg Tom Boonen een inzinking. Toch was hij tevreden met zijn zevende plaats in de 56e E3 Harelbeke.

"Ik heb een zwak momentje gehad in de koers, maar wel op een cruciaal moment. Op de Oude Kwaremont, toen Fabian Cancellara zijn tempoversnelling plaatste, stond ik bijna te voet. Vanaf het moment dat we met ons groepje wegreden recupereerde ik niet meer en at ik niets meer."

"In de afdaling van de Oude Kwaremont heb ik wat vloeibare voeding en enkele bidons tot mij genomen en voelde ik me weer beter. Ik voelde dat zwak moment ook niet aankomen. Op de Paterberg ging alles nog vlot, niet dat ik ga zeggen dat ik overschot had maar toch. Op de Oude Kwaremont was dat wat anders. De energie was op en dan kan je geen kracht meer zetten. Cancellara heeft zijn kaarten op tafel gesmeten en laten zien dat hij er klaar voor is. Ikzelf ben nog aan het opbouwen. Ik word zevende en mag dus niet ontgoocheld zijn."

Belga

Foto: PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties