Boonen en co onder de indruk van topless bloemenmeisje (video) Sport
Boonen en co onder de indruk van topless bloemenmeisje (video)
Sport

Boonen en co onder de indruk van topless bloemenmeisje (video)

Wat doen wielertoppers als Boonen, Gilbert en De Gendt op de Gullegem Koerse? Hun kop laten zien? Wij denken dat ze ook kwamen voor het topless bloemenmeisje dat hen na de race opwachtte... Hoge resolutie-foto onder de klik, u kent ons...

Je moet tegenwoordig heel wat doen om de absolute Belgische wielertop samen te brengen op je wielerevenement. "Met 100.000 euro budget kan je al een eind weg", klinkt het bij de organisatoren in Het Laatste Nieuws.

De acte-de-présence van de toppers miste ook niet hun effect: bijna 230 deelnemers stonden aan de start van deze koers. De koers zelf verliep goed, al kreeg De Gendt volgens HLN al na een uur zuur in de benen.

Maar niet getreurd, om de eindmeet nog iets meer op te leuken hebben de organisatoren Gaëlle Ladas ingeschakeld, een 22-jarige hotelmanager uit West-Vlaanderen. Het meisje met Griekse roots werd meteen als "Miss Gullegem Koerse" voorgesteld op het podium en kon rekenen op een warme ontvangst van Boonen en De Gendt. Alleen Philippe Gilbert reageerde wat onwennig over zijn "groeiend vormpeil". Dat nemen we hem ook niet kwalijk als je de foto en video ziet. (AN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties