Topvoetbal vanmiddag in de Jupiler Pro League Sport
Topvoetbal vanmiddag in de Jupiler Pro League
Sport

Topvoetbal vanmiddag in de Jupiler Pro League

De wedstrijden uit de Jupiler Pro League baarden gisteren een muis. Heel wat subtoppers lieten het afweten en dat voelden we in onze portemonnee. Gelukkig staan er ook vanmiddag drie wedstrijden op het programma. Onze verwachtingen!


Standard – Zulte Waregem

Het gaat van kwaad naar erger met Zulte Waregen. De troepen van Franky Dury staan laatste en hebben dringend punten nodig. Ook Standard is zwalpend op zoek naar het vormpeil van vorig seizoen. Standard moet winnen en Zulte Waregem mag niet verliezen.

Wij geloven dan ook in een overwinning van de thuisploeg vanmiddag op Sclessin. Via BesteOdds.be kan je een gratis aanmeldingsbonus inzetten om 1,60 keer je geld terug te verdienen. Of geloof jij in een stunt van de bezoekers? Dan valt er nog meer geld te rapen!

Lokeren – Club Brugge

De topper van deze speeldag is ongetwijfeld deze wedstrijd. Club Brugge speelt een sterk seizoen, maar moet wel sterkhouder Bjorn Engels meerdere weken missen. En dat terwijl Lokeren goed gewapend is voor de wedstrijd en garant staat voor spektakel op Daknam.

Een stunt van de bezoekers is volgens ons dan ook gerust mogelijk. En dan krijg je via BesteOdds.be 2,45 keer je inzet terug. Waarom geen gokje wagen op de West-Vlamingen?

Racing Genk – Westerlo

Normaliter moet dit Racing Genk in staat zijn de drie punten thuis te houden in de Cristal Arena. Maar er zit geen constante in hun spel, waardoor de onrust bij de supporters steeds groter wordt. De bezoekers moeten het doen zonder scherpschutter Gounongbe. Koffi, Aoulad en MacDonald moeten dat echter kunnen opvangen.

Een stunt van de Kemphanen zit er volgens ons dan ook wel in vanmiddag. Via BesteOdds.be kan je een gratis aanmeldingsbonus inzetten op de bezoekers en 4,60 keer je inzet terugkrijgen. Niet niets, toch?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties