Totti: "Al aan gedacht om Roma te verlaten" Sport
Totti: "Al aan gedacht om Roma te verlaten"
Sport

Totti: "Al aan gedacht om Roma te verlaten"

Francesco Totti voelt zich niet meer zo goed in zijn vel bij AS Roma. En dat vertaalt zich ook op het veld. Maandag stond hij nog in de basis, maar met een penaltymisser was dat niet echt een succes. "Ik heb er al aan gedacht om Roma te verlaten", vertelt de 35-jarige Italiaan.

Na zijn gemiste penalty kreeg Totti bakken kritiek over zich heen. "Als iemand vindt dat ik het probleem ben, dan zet ik wel een stap opzij", liet Totti intussen al weten. Totti heeft het niet over de trainer of ploegmaats, maar wel over een deel van de fans.

Intussen is Totti ook lang niet meer zeker van een plaats bij de eerste elf onder coach Luis Enrique. "Als die situatie zo blijft, dan moet ik wel alle opties openhouden."

Roma-directeur Sabatini wil niets horen over een mogelijk vertrek. "We willen dat Totti voor eeuwig bij Roma blijft voetballen", aldus Sabatini. "Hij is de verpersoonlijking van Roma. Hij voelt zich gekwetst door de kritiek en bovendien heeft hij ook het hart op de tong."

Foto AP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties