Tyson en Holyfield knuffelen in plaats van oor af te bijten (video) Sport
Tyson en Holyfield knuffelen in plaats van oor af te bijten (video)
Sport

Tyson en Holyfield knuffelen in plaats van oor af te bijten (video)

Ex-bokskampioenen Mike Tyson en Evander Holyfield, bekend van het 'oor-incident', hebben elkaar zaterdag opnieuw in de armen gesloten tijdens een promotie-evenement in het Amerikaanse Chicago. "Ik ben fan van Evander, voor altijd is mijn naam aan de zijne gelinkt", zei Tyson op de website van het Amerikaanse CBS News.

Tyson werd in 1997 wereldberoemd nadat die tijdens een gevecht om de wereldtitel bij de zwaargewichten een stuk uit het oor van Holyfield beet. Tyson werd uitgesloten in de derde ronde en verloor de kamp.

Tyson werd beroemd in 1986 toen hij op 20-jarige leeftijd de jongste wereldkampioen ooit werd bij de zwaargewichten. Zijn bokssuccessen werden echter vaak overschaduwd door negatieve feiten, zoals zijn gevangenisstraf voor verkrachting, zijn drugsverslaving en vechtpartijen. Tyson stopte in 2005 met boksen en is momenteel op tournee door de VS met zijn onemanshow 'Undisputed Truth', die over de hoogtes en laagtes uit zijn leven en carrière gaat.

Bekijk via YouTube de beelden van het "oor-incident":

Bekijk de beelden van de verzoening:

Belga/FiVr

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties