Uitzege voor Chelsea in CL, Lyon en Real spelen gelijk Sport
Uitzege voor Chelsea in CL, Lyon en Real spelen gelijk
Sport

Uitzege voor Chelsea in CL, Lyon en Real spelen gelijk

In de Champions League hebben Chelsea en Real Madrid dinsdagavond goede zaken gedaan. In de heenwedstrijden van de achtste finales won Chelsea met 0-2 in Kopenhagen. Real Madrid speelde in Lyon 1-1 gelijk. Eerder op de avond verzekerde CSKA Moskou zich als eerste team van een plaats in de volgende ronde van de Europa League.

Anelka (foto) was de held van de avond voor Chelsea. De Fransman maakte de enige twee doelpunten in en tegen Kopenhagen.

Benzema opende voor Real de score tegen zijn ex-ploeg Lyon, maar de Franse ploeg kwam nog langszij dankzij een late goal van Gomis.

Woensdag worden de laatste twee heenwedstrijden in de Champions League afgewerkt. Inter Milan en Bayern München herspelen de finale van vorig jaar en Marseille ontvangt Manchester United.

Europa League

Ook in de Europa League werd dinsdag een wedstrijd gespeeld. CSKA Moskou moest thuis aan de bak tegen het Griekse PAOK Saloniki en speelde 1-1 gelijk. De Russen hadden de heenwedstrijd met 0-1 in Griekenland gewonnen. CSKA is zo de eerste ploeg in de achtste finales van de Europa League. De andere terugmatchen in de zestiende finales gaan woensdag en donderdag door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties